Jeg er certificeret ID-psykoterapeut fra ID Academy v. Ole Vadum Dahl og jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening – hvis kriterier for medlemskab er en garanti for høj faglighed. Jeg har tavshedspligt og følger Dansk Psykoterapeutforenings etiske regelsæt. Jeg har supplerende grunduddannelser i henholdsvis TFT/EFT – Tapping (Tankefeltterapi/Emotionel Frihedsteknik) og METAsundhed v. Lars Mygind, samt Bach Terapi v. Anne Hammer Langgaard. Derudover efteruddanner jeg mig løbende i Relationel Traumeterapi v. Merete Holm Brantbjerg. 

Min praksis ligger i Trepkasgade nr. 4 på indre Østerbro. Her arbejder jeg med individuelle klienter og par.

Via min psykoterapiuddannelse, terapiforløb og løbende supervision kender jeg selv til dét at være i terapi. Jeg har altså selv erfaring med at gå ind i en intens og personlig udviklingsproces, hvor dybereliggende årsager og problematikker blotlægges. Jeg ved, at det kan være sårbart, at det kræver mod og vilje til forandring. Men det er faktisk også vigtigt at nævne, at terapi og selvrefleksionen – udover at være spændende – også indimellem giver anledning til et godt grin. Det har jeg selv oplevet som klient og det ser jeg også at mine klienter oplever. At opdage, at der faktisk er noget at gøre ved en uhensigtsmæssig livssituation og livsanskuelse – bl.a. via terapi – er jeg selv meget taknemmelig for. Min egen proces ændrede mit perspektiv og min måde ‘at være’ og agere på i mit liv.

Jeg er oprindeligt uddannet arkitekt, hvor mit fokus også har været på menneskers trivsel og stemninger i de rum vi færdes i – selve oplevelsen. På mange måder kan vi menneskers væsen minde om huse. Og for at bruge denne metafor… har vi alle sider af os selv, som vi mere eller mindre viser frem, som f.eks. den pæne facade, den fine stue, det trygge private værelse, et rodet pulterkammer osv. Nogle af os kan være faret vild i vores eget hus, andre af os holder konstant fest i festlokalet, mens andre igen kan være som fanget i det mørke kælderværelse. Som terapeut er det min opgave at gå med rundt på opdagelse i ‘dit hus’. Mange rum kender du selv allerede rigtig godt. Men der kan også være døre, som du helst bare går forbi og decideret glemte rum. Og det gør, at du ikke bruger hele dit hus. Alt efter hvor du befinder dig i dit liv, vil kendskabet til de mere oversete rum måske kunne give dig mulighed for rent faktisk, at finde en ekstra etage med bedre udsyn, lys, luft, rummelighed og overblik. Jeg er med dig som en slags stifinder – og faciliterer opdagelsen af dét, du ikke allerede véd om dig selv.

Jeg bor på Østerbro sammen med min mand og vores yngste søn. Udover min psykoterapi-praksis, arbejder jeg fortsat indimellem som arkitekt – med idé og skitseprojekter. En stor del af min tid går desuden med at komponere musik – under navnet MindSigh. Dét at udgive musik, er et direkte resultat (et bi-produkt) af at have arbejdet med mig selv gennem flere år. Jeg har komponeret musik siden jeg var barn. Først i arbejdet med mig selv, gik det op for mig hvor meget den skabertrang fylder – og derudover fik jeg også en forståelse for, hvorfor jeg hidtil havde hemmeligholdt min musik.  Udfordringen i at dele min musik med andre, ved også at udgive den, er derfor både en personlig og fortløbende proces, som handler om meget mere end selve musikken. Fællesnævneren i mine forskelligartede arbejdsområder er stemninger og følelser. Jeg søger at opfange en tone – en resonans – i både mennesker, rum og musik. Det særlige der intuitivt er på spil – i nuet, i nuancerne, i overgangene, i bevægelserne, i tiden, i lys og mørke og i nærværet… Nogle fornemmelser og tilstande kan italesættes og andre forekommer ordløse.